Prezentare generala

          Initial, capacitatile noastre de proiectare si productie a circuitelor imprimate au fost detinute de ELECTRONICA – unul din cei mai mari producatori de bunuri electronice de larg consum din România. Începând cu luna noiembrie a anului 1998, ne-am separat, devenind firma independenta, cu numele de mai sus.

          Experienta noastra în domeniul circuitelor imprimate a început în 1991 cu achizitionarea unei linii complete de fabricatie, formata în Marea Britanie, apoi urmând perioada de specializare la furnizor si cea de amplasare, montaj si atingere a parametrilor de functionare necesari. În mai putin de un an, detineam deja un procent semnificativ din piata interna.

          Clientii nostri apartin diverselor domenii de activitate, acolo unde electronica si domeniile conexe îsi gasesc aplicabilitate, de la productia de televizoare si produse audio pâna la telecomunicatii si computere.

          Am dori sa subliniem ca noi utilizam echipamente si utilaje fabricate de unele dintre cele mai cunoscute firme pe plan mondial (cum ar fi Excellon, Svecia, Hollmuller, Adam Pill, Hoecst, Dupont, Mania si altele pe care ne pare rau ca nu le putem aminti din cauza spatiului). Materialele de baza sunt aprovizionate având la baza aceeasi idee de a aduce numai ce este mai bun din punct de vedere al calitatii, pentru a putea certifica si noi calitatea catre clientii nostri.

          De câte ori avem ocazia, nu pierdem prilejul de a va recomanda echipa noastra de specialisti capabili sa gaseasca cea mai buna solutie mecanica, chimica, foto, serigrafica si de procesare a datelor pentru a se obtine un produs de cea mai înalta calitate la un pret scazut.

          Va invitam sa ne vizitati la sediul nostru situat în Platforma Pipera – incinta Electronica SA sau sa ne contactati la telefon, fax sau e-mail.